Szemöldök tetoválás Pécs

szolgáltatások

Gyere és szépülj a nálam, ahol teljes körű szolgáltatásban lesz részed.

ARCKEZELÉS

Arckezelések: Aktív hatóanyagos bevitel, LED-es fényterápia kezelés, Mikrodermabráziós kezelés, Rádiófrekvenciás arckezelés

SMINKEK

Alkalmi smink, Nappali smink, Esküvői Smink és Smink oktatás professzionális anyagokkal

TETOVÁLÁS

Sminktetoválások: Szemöldök tetoválás, Tusvonal tetoválás, Szájtetoválás

Szemöldök tetoválás Pécs

A szemöldök hangsúlyos része az arcnak. Rengeteget emelhet az összképen egy szépen, az arc vonalának megfelelően ívelt, ideális vastagságú és formájú szemöldök. Ha nem vagy elégedett a formájával, netán valami más zavar benne, akkor ajánljuk figyelmedbe a szemöldöktetoválást!

Kinek ajánlom?

 • Ha nem egyforma a két szemöldököd.
 • Ha kikopott valahol és nem sikerül visszanöveszteni.
 • Hogyha teljesen kikopott.
 • Ha unod már mindennap megrajzolni.
 • Ha nem tetszik az íve.
 • Baleset, sérülés miatt nem nő vissza egy részen.
 • Nem vagy elégedett az ívével.
 • Hangsúlyosabb, sötétebb szemöldököt szeretnél.
 • Amennyiben megritkult az évek alatt.

Ezekben az esetekben csodákra képes a szemöldök tetoválás, melynek többféle változata létezik. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik technika lesz számodra a megfelelő, akkor a választásban is segíteni tudok Neked!

Mielőtt belevágnánk, mindig tervezünk – együtt. Felmérjük közösen a lehetőségeket, az adottságaidat és ennek megfelelően fogjuk tudni megtalálni a legjobb megoldást.

A legfontosabb, hogy a természetes hatás érdekében mindig az arc vonalának legmegfelelőbb módon történjen a tetoválás. Hacsak nem kifejezetten az erős, satírozott szemöldököt keresed, akkor van még néhány technika, ami lehetőséget nyújt rá, hogy szép, formás szemöldököd legyen, mely illik az arcodhoz.

Milyen típusok, technikák vannak?

Szálazott szemöldök tetoválás

Ennél a típusnál a természetessel közel megegyező eredményt érhetünk el. A szálas szemöldök tetoválásnál szükség van a biztos kezekre és művészi hajlamra, ugyanis nem csupán egy irányban, hanem több különböző irányban is lehetőség van a szálak rajzolására a természetesebb hatás eléréséhez. Igény szerint finom satírozást is bele lehet vinni.

A következő esetekben ajánlom:

 • Jelentős javítást igényel a szemöldök a saját szemöldöknek az íve és formája.
 • Természetes hatásra vágysz.
 • Ha kevés van saját szemöldökből.

Soft Powder

Ezzel a technikával egy természetes, mégis hangsúlyos,karakteres, egyszerre lágy és szépen ívelt formát lehet elérni. Jellemző a púderes tetoválásra, hogy a szemöldök eleje halványabban érvényesül, ugyanakkor függőlegesen és vízszintesen is átmenetet lehet elérni a színben. Némileg tartósabb, mint a szálas szemöldök, nagy előnye, hogy a már más módon tetovált, régi szemöldökre is elkészíthető.

A következő esetekben ajánlom:

 • Régi szemöldök átalakításához.
 • Ha hiányzik a szemöldököd eleje vagy vége.
 • Hogyha minden nap sminkelsz.

Hibrid szemöldök tetoválás

Ügyesen ötvözi a szálazott, valamint a satírozott technikát úgy, hogy közben átmenetet képez a kettő között. Két színből épül fel, a szemöldök elején természetes hatású szálakból, majd fokozatosan sötétedik a szemöldök vége felé. Ha nem tudsz dönteni a szálas és a satírozott technikák között, akkor ez egy tökéletes kompromisszum lehet számodra!

Kinek ajánlom?

 • Ha fontos a természetesség, de valami hangsúlyosat szeretnél.
 • Hiányzó szemöldökvég esetén.
 • Jelentős javulást akarsz az íven.

Ombre szemöldöktetoválás

Ez is egy ötvözet, melynek Soft Powder (soft púder) az alapja. Két színnel dolgozunk, egy világosabbal, amit az elején használunk pigmentáláshoz, míg a végét sötétebben árnyaljuk, amivel elkerülhető az erős, haragos tekintet.

A következő esetekben javasolt:

 • Ha egyébként ceruzát, port és formázót is használsz.
 • Karakteresebb formára vágysz.
 • Mégis fontos a természetes hatás.

Satíros szemöldök tetoválás

Ez a módszer a legrégebbi technika. Itt egy színnel dolgozunk, amit egyformán erősen használunk a szemöldök elején és végén egyaránt. Aki határozott szemöldökre vágyik és nem a természetességre törekedne, sokkal inkább valami igazán karaktereset szeretne, azok számára lehet ideális megoldás.

Az alábbi esetekben ajánlott:

 • Nagyon hangsúlyos szemöldököt akarsz.
 • Mindkét vége hiányos a szemöldöködnek.

Microblading

Ezt a technikát nem géppel végezzük. Egy tollszerű egységgel, szabadkézzel a legfelsőbb rétegbe karcoljuk a szálakat. 5-7 hónap alatt kikopik, felszívódik . Azoknak ajánlott, akik félnek a gépi tetoválástól, mégis kapnak egy képet , milyen lenne a tetoválásuk.

Meddig tart a szemöldök tetoválás és mire figyelj az ápolás során?

A szemöldök tetoválása kb. 2 órát vesz igénybe, technikától függően.

Normális, ha a tetoválás után pár órával duzzadt, vörös lesz az érintett terület. Jegelni szabad, de oda kell rá figyelni, hogy véletlenül se érje víz a frissen tetovált részeket. Később varr fog képződni rajta, amit hagyni kell, hogy magától leváljon, nem szabad kaparni vagy dörzsölni. Amíg le nem esik a pörk róla, addig kerülni kell a vizet, tehát sem uszoda, medencében merülés nem jöhet szóba és a szaunát is kerülni kell! 2 hétig kerülni kell a direkt napsütést.

Amit megtehetsz a gyógyulás elősegítéséért, az a kenegetés, hogy ne száradjon ki a terület. Ehhez Bepanthen kenőcsöt javaslok, amivel napjában többször bekenheted a sebet vékonyan, nehogy tovább felázzon. A seb és a bőr ezáltal megkapja a szükséges törődést az idő alatt, amíg gyógyul a szemöldöktetoválásod.

 

Kozmetikai és sminktetoválás kapcsán bizalommal fordulhatsz hozzám, nem csak profi sminktetováló vagyok, hanem az egyik legelhivatottabb, így biztosan meg tudjuk találni a számodra megfelelő megoldást! A tetoválást minőségi anyagokkal készítem, melyek szakmai szempontból magas színvonalat képviselnek.

Ha további kérdéseid vannak, mert ez az első alkalom, hogy szemöldököt tetováltatsz, azt nyugodtan tedd fel Nekem, szívesen válaszolok!

Szemöldök tetoválásra várom Pécsett