rólam

Néhány szó rólam, hogy tudd, ki az aki szeretettel vár, hogy egy csodálatosan szép nővé varázsoljon Téged!

Igazán fiatalon már tudtam, hogy mi az én küldetésem. Szeretnék elsősorban nőkkel foglalkozni, akik a segítségem által megszépülnek és felfrissülnek.

 A szakmában megtaláltam elhivatottságomat, örömömet, az iskola után rögtön belevágtam a vállalkozói életbe, és megnyitottam első kozmetikámat.

Az évek alatt nem csökkent bennem a tettvágy és tanulni akarás. Célom mindig is volt, hogy magas színvonalon nyújtsam  a szolgáltatásaimat. Véleményem szerint elengedhetetlen a sikerhez a folyamatos fejlődés. 

Kozmetikai kezelésekben gépekkel felszerelve, vio, arcvasaló, ultrahang, aktív hatóanyagos bevitellel LED – Fényterápia, Aranykezelés, Mikrodermabráziós, Rádiófrekvenciás kezelésre  várom szépülni vágyó hölgyek jelentkezését. Folyamatos képzéseken vettem részt elektrokozmetika és kozmetikai testdekoltázsmasszázs témakörben. Professzionális anyagokkal dolgozom, elsősorban Academie Scientifique de Beauté francia luxus márka termékeit használom. 

Örök szerelmem munkám a sminkelés, amelyből  közép, mesteri és maszkmester képzési fokozatot szereztem. Lassan több, mint 10 éve egy Országos Kozmetika Kft.nek vagyok a tagja mint sminkmester. Ennek köszönhetően 3 városban tartok különböző világmárkákkal kooperálva sminkpromóciókat. A Cég által első kézből értesülök a  legújabb smink trendekről tréningek alkalmával, amit nagy örömmel adok át sminkelni vágyó hölgyeknek. Esküvőkön kiszállással varázsolom széppé a menyasszonyokat, ballagáson, szalagavatón, divatbemutatókon is sminkelek. 

Továbbá egyéni sminkoktatással is foglalkozom, ahol hölgyeknek megtanítom a sminkelés rejtelmeit. 

2018-ban Országos Sminkverseny 2. helyezettje lettem.

2016 óta Sminktetoválásban szereztem meg a különböző képesítéseket: szemöldök tetoválás, szemhéj tetoválás és ajaktetoválás. 

Mottóm

„Az arc a külvilág felé az első kommunikációs eszköz.”

Elégedett Ügyfeleim