Sminktetoválás Pécs

MINDEN SMINKTETOVÁLÁSRA 20% AKCIÓ

szolgáltatások

Gyere és szépülj a nálam, ahol teljes körű szolgáltatásban lesz részed.

ARCKEZELÉS

Arckezelések: Aktív hatóanyagos bevitel, LED-es fényterápia kezelés, Mikrodermabráziós kezelés, Rádiófrekvenciás arckezelés

SMINKEK

Alkalmi smink, Nappali smink, Esküvői Smink és Smink oktatás professzionális anyagokkal

TETOVÁLÁS

Sminktetoválások: Szemöldök tetoválás, Tusvonal tetoválás, Szájtetoválás

Sminktetoválás

Ha egy nő szeretné kihangsúlyozni a nőiességét, akkor felvesz egy szép ruhát és kisminkeli magát. Ki ne fogadná szívesen az ebből fakadó bókokat! A smink a hétköznapok megjelenésében is fontos szerepet tölt be, nem csupán a különleges alkalmakkor – mert akár magadért, akár például a munkahelyi megjelenés miatt sminkelsz – igyekszel a tökéletességre törekedni.

Ezért is természetes érzés az, ha először félve bízod rá magad, az arcodat valakire, pláne tartós smink esetében.

Sminktetoválás – Szépülj Velem!

Pont emiatt szeretném, ha megbíznál bennem, így még mielőtt ismertetném Veled a sminktetoválás nyújtotta lehetőségeket, elmondom Neked pár sorban, hogy ki vagyok.

Gratzner Gabriella vagyok, szenvedélyem a sminkelés. Nőtársaim megszépítése iránti elhivatottságom a biztosíték arra, hogy igényes, az aktuális trendeknek megfelelő szolgáltatások keretein belül szépülhessen a vendég. Szeretnék örömet szerezni mindazoknak, akik rám bízzák magukat. Kiemelten fontosnak tartom a szakmai profizmust, sminkelésből közép, mesteri és maszkmester képzési fokozattal rendelkezem. Sminktetoválást 2016 óta készítek a megfelelő képesítéssel, illetve folyamatosan képzem magam a tökéletesség jegyében: szemöldök-, ajak- és szemhéjtetoválással kapcsolatban egyaránt bizalommal fordulhatsz hozzám!

Sminktetoválás – Minden, amit tudni kell róla!

A sminktetoválásról azt kell tudni, hogy lényegében egy olyan eljárás, ahol a bőr felső rétegeibe orvosilag tesztelt sminktetováló pigmenteket viszünk. Ezzel az arc adottságait emelhetjük ki, továbbá tartósan sminkelt hatást érhetünk el. Az arc természetes adottságainak visszaállítása történik ezzel a módszerrel, amihez mindenképp szükség van egy kiváló kozmetikusra és persze a legjobb technológiákra, minőségi anyagokra. Ezt biztosítom vendégeim számára.

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a sminktetoválással nem az a cél, hogy éveken át megőrizzük az eredményt, hiszen egyrészt a trendek is változnak, másrészt az arc is folyamatos változáson megy át.

A sminktetoválási trendeknél is megfigyelhető a folytonos fejlődés, idővel mindig újabb technológiák jelennek meg, továbbá a gépek és a festékek is rugalmasan igazodnak a legújabb igényekhez. Ez az oka annak, hogy első sorban nem a lehető legtartósabb eredményt szeretné biztosítani a sminktetováló, hanem a lehetőséget a megszépülésre, magabiztosságra és egyben a változtatásra, amennyiben egyszer csak arra adódik igény.

Tehát a trendek mellett az ízlésed is változhat és lehet, hogy ami tegnap még tetszett, azért holnap már nem rajongsz annyira, mint előtte. Ha biztos kozmetikai megoldásokat vársz el, akkor a sminktetoválással megkaphatod, mégsem örökre szól – ami valljuk be, belül megnyugtató érzéssel tölt el!

 

Milyen sminktetoválások léteznek?

Szemöldöktetoválás:

Annak mindenképp nagy segítséget jelent, akinek túl világos a szemöldök színe és szeretne valami sötétebbet, hangsúlyosabbat. Sok vendég pedig azért keresi a szalon segítségét a szemöldöktetováláshoz, mert kikopott a szemöldöke, például baleset vagy betegség miatt, illetve valamilyen okból nem tudja visszanöveszteni azt. Ha nem tetszik a szemöldököd íve és változtatni szeretnél rajta, akkor is a legjobb kezekben leszel!

Fajtái: púderes, soft powder, szálazott, ombre, hibrid és satíros, illetve microblading.

Szemhéj tetoválás:

A szemhéjtetoválást azoknak találták ki, akiknek nem a szíve csücske a mindennapos sminkelés, mégis elengedhetetlennek tartják a jó megjelenést, mi több, szeretnék elkerülni a smink elkenődését. Minden olyan hölgynek ajánljuk figyelmébe a szemkontúr tetoválást, akik szemüveget hordanak, és nehezen megy nekik a sminkelés.

Ajak tetoválás:

Az ajaktetoválás biztonságos megoldást nyújt azok számára, akik vékony ajkakkal rendelkeznek, de nem szeretnének plasztikai beavatkozáson átesni. A száj formája, annak íve is változtatható az ajkak tetoválásával, ahogyan az egyenetlen szájszél is kiküszöbölhető általa.

Azt biztosan Te is látod már, hogy milyen sokrétű megoldásokkal tud szolgálni egy sminktetoválás, hány esetben tudja még szebbé tenni a női arcot és milyen sok probléma esetén képes magabiztosságot, önbizalmat adni.

Ezekkel a területekkel kapcsolatban gyakran fordulnak hozzám a nők, akik szépülni vágynak – én pedig legjobb tudásom szerint készítem el nekik a sminktetoválást!

Meddig tart a sminktetoválás elkészítése?

A szemöldök tetoválása körülbelül 2 órát vesz igénybe, míg a szemkontúr esetében ennél valamivel több, de akár 3 óra is lehet az eljárás. Az ajaktetoválás szintén 3 órás elfoglaltságot jelent.

Tudnod kell, hogy a szemöldöknél sem használok sablonokat, hanem mindig az adott egyén arcához, annak vonalaihoz igazodva készítem el a tetoválást. Ennek köszönhetően természetes hatás érhető el, mely kihangsúlyozza az arc természetes szépségét.

Hogyan ápold a sminktetoválást?

Normális jelenség, ha a tetoválást követően néhány órával duzzadt, vöröses lesz az érintett terület. Jegelni szabad, azonban oda kell rá figyelni, hogy ne érje víz a frissen tetovált részeket. Nemsokára varr fog képződni rajta, amivel nincs teendőd, sőt hagyni kell, hogy magától leváljon, semmiképp se dörzsöld vagy kapard. Amíg le nem esik a pörk róla, addig kerülni kell a vizet, tehát sem uszoda, medencében merülés nem jöhet szóba és a szaunát is kerülni kell! 2 hétig kerülni kell a direkt napsütést.

Amit tehetsz a gyógyulás elősegítésének érdekében, az a kenegetés, hogy ne száradjon ki a terület. Ehhez Bepanthen kenőcsöt javaslok, amivel napjában többször bekenheted a sebet vékonyan, nehogy felázzon!

Amikor sminktetoválásra érkezel, arra kérlek, hogy néhány nappal előtte már ne szoláriumozz, mert kevésbé fogja meg a bőrt a tetoválás és egyben fájdalmasabb is lesz a beavatkozás, ha mégis használtad előtte a szoláriumot. A másik dolog, amire figyelj kérlek, hogy nem szabad fájdalomcsillapítót bevenni a sminktetoválást megelőzően!

 

A sminktetoválás elkészítését a jelenlegi szabályoknak megfelelően csak kozmetikus végzettséggel rendelkező személy végezheti. Amellett, hogy valaki kellőképp képzett, profi a szakmájában, véleményem szerint az is elengedhetetlen, hogy az alkalmazott technológia és az anyagok is professzionálisak legyenek. Én erre nagy figyelmet fordítok,fontos számomra az, hogy a vendégeimet a lehető legjobb minőségben szolgálhassam ki, szívvel-lélekkel és minőségi eszközökkel!

Mindig nyitott vagyok az új megoldások megismerésére, lépést tartok a fejlődéssel és a változó igényekkel egyaránt. Bizalommal fordulhatsz hozzám, ha természetes, szép, az arcod vonalához igazodó szemöldök-, ajak- vagy szemkontúr tetoválást szeretnél!

Várok mindenkit szeretettel, aki sminktetoválásban gondolkodik!

Kinek ajánlott a sminktetoválás?

–        Akinek az idő múlásával kikopott vagy betegség miatt hiányos a szőrzete.

–        Aki nem szereti vagy nem tudja az elképzelései szerint sminkelni magát.

–        Aki nem szereti az elkenődött sminket.

–        Aki sokat sportol és közben is sminkelt hatásra vágyik.

–        Aki ébredés után is tökéletes megjelenést szeretne.

Kinek nem ajánlott a sminktetoválás?

A következő egészségügyi problémák, állapotok, betegségek fennállása esetén nem javasoljuk a sminktetoválást:

–        Allergia.

–        Bőrdaganat.

–        Acne.

–        Pikkelysömör (Psoriasis).

–        Scleroderma.

–        Gyulladásos hólyagbetegség (Erythema Multiforme).

–        Kleoidra való hajlam.

–        Terhesség, szoptatás.

–        Vérhígító szedése.

–        Véralvadási zavarok.

–        Szívbetegség.

–        Cukorbetegség.

–        Kemoterápia alatt.

–        Immunrendszeri betegség esetén.

–        Mániás depresszió.

–        Szorongás, pánikroham.